Close

mikro srebro?

mikro srebro?

Mikro srebro je poseban oblik čistog srebra. Velika količina bakterijskih, virusnih i gljivičnih mikroba mogu biti vezani i onesposobljeni uz njegovu pomoć. Uz vezivanje štetnih mikroba na koži, umirujući učinak srebra na iritiranoj kožu poznat je već godinama. Ima izvrsna svojstva djelovanja: suzbija svrbež, djeluje protuupalno, antibakterijski i protiv gljivica. Uspješno se koristi kao potpora u akutnoj fazi dermatitisa i psorijaze.

Da li mikro srebro može prodrijeti u kožu?

Veličina čestica mikro srebra je između 5 i 20 mikrona što je oko 1000 puta veće od nano čestica. Zbog svoje veličine ne mogu prodrijeti u kožu i stoga su idealne za primjenu na atopičnoj koži. Proizvodi se mogu koristiti i na područjima nadražene koži kao što su akne ili prištići.

Srebro je plemeniti metal koji se prirodno javlja u prirodi i ne uzrokuje nikakve probleme u okolišu.

Mikro srebro je čisto srebro u fizičkom smislu tako da ne sadrži nikakve kemijske zagađivače pa je pogodno za upotrebu u medicini, kozmetici i hrani.

Srebro u certificiranoj prirodnoj kozmetici

Svi proizvodi BIOTURM linije sa srebrom testirani su prema strogim kriterijima najpoznatijeg njemačkog prirodoslovnog certifikatora BDIH i certificirani su kao prirodna kozmetika.

 

Trebate pomoć?