Close

BIOTURM

BIOTURM

Bioturm pomaže koži da bude zdrava!

Ono što čini posebnim Bioturm proizvode je kombinacija lakto-intenzivnog aktivnog kompleksa s visokokvalitetnim biljnim uljima i biljnim ekstraktima. To je harmonična veza između tradicionalnog znanja o ljekovitim moćima prirode i saznanja modernog istraživanja.

Lakto-intenzivni aktivnih kompleks sadrži biološke komponente koje se također nalaze na koži. On je osnova gotovo svih proizvoda, a sadržaj njegovih sastojaka omogućava normalizaciju kožne flore i kiselinskog plašta. Prirodne mliječne kiseline, esencijalne aminokiseline, elementi u tragovima itd. dobro se apsorbiraju preko kože i normaliziraju vlagu u koži.

Svi proizvodi su certificirana prirodna kozmetika i tako zadovoljava stroga pravila prema standardima BDIH certifikati, BDIH COSMOS i ICEA. Izrađuju se prema najnovijim znanstvenim spoznajama s vrijednim prirodnim tvarima dokazanih učinkovitih sastojaka. Proizvodi su visoke kvalitete i posebnih aktivnih sastojaka, kao što su mikro-srebro i urea. Koristi se sirovina iz organskog uzgoja, čime se podupire ekološka poljoprivreda.

Svi BIOTURM proizvodi su proizvedeni u Njemačkoj. BIOTURM je protiv testiranja na životinjama.

Svi proizvodi su bez: sintetskih parfema i boja, silikona, parafinskog ulja, PEG, parabena.

Trebate pomoć?